Nieuws en Agenda

Hieronder aganda en andere nieuwtjes

* Filmpje van voorbeeldhond tijdens Belgisch kampioenschap.

* Flyer wedstrijd 24/25 Juni 2023

Voor op de wedstrijd kunt u voor eten reserveren zie hieronder. Ook is er een snackwagen aanwezig met Hollandse snacks en frietetc.

* Inmiddels 42 Inschrijvingen voor Wildwest wedstrijd uit 7 landen en inmiddels begonnen aan wildwest dorp te bouwen.

* Leon en Moor hebben voor Nederland meegedaan aan WK Belgische herders 2023 in Bihor Romania. Ze moesten Israel, Oostenrijk, Italy en Noorwegen voorlaten, maar toch dik tevreden met 6e plaats van de 39 die meededen.

* 10/11-06 Leon wedstrijd Jumet BE

* 24/25-06 Wildwest western wedstrijd Mondioring-Oss NL

* 02 -07 Komt dierenarts voor enten ca. 10u.

*09-07 B.a.t. Rit. In samenwerking met de Moantjes. Orientatietocht Berghemse auw tractors.

* 22/23-07 Leon, Roy en Jan wedstrijd Westerlo BE

* 29/30-07 Leon wedstrijd De Haan BE

* 11/12/13-08 Leon wedstrijd Bangerten CH

* 19/20-08 Leon en Jan wedstrijd en Roy pakwerk Grossenkneten DE

* 02/03-09 Leon wedstrijd Roy pakwerk Leichlingen DE

* 10/15-10 Leon WK alle rassen Portugal.

* 18/11 Gaan Jan en Leon meedoen in Sint-Truiden BE. Roy doet daar pakwerk.

* 14-05-2022 Behaalde Leon op WK Griekenland een 4e plaats van 31 deelnemers

* 7-10-2022 Zijn Leon en Moor van de Lemahof naar mondioring wereldkampioenschap 2022 in Spanje geweest. Heel mooi en beetje moeilijk parcour maar waar ik wel van houd. Ik haalde met Moor van de Lemahof een 9e plaats van de 53. Toch bij de top 10 van de wereld over alle rassen.

Ik kan natuurlijk wel een “broodje bal” verhaal schrijven met allerlei excuses maar zo zijn wij niet. Moor maakte fouten, ik denk ook wel en zo ook de keurmeester en pakwerker want we zijn alle geen machines. Dan kun je gaan claimen en zo maar wij kiezen voor nog beter te gaan trainen en volop wedstrijden te gaan doen om beter te worden.

Moor blonk zeker uit in de aanval oefeningen en is bij het superselectie “theater” ook nog in gevallen voor de USA helper.

Gezellig was het zeker met Roy, Johan en de Spaanse Belgen Manuel en Christine en mijn wedstrijd vrienden Marleen en Jos Helsen welke als enigen Belg nog voor ons eindigden met een 6e plaats. Maar vooral mijn zus Anja welke speciaal naar Spanje was gevlogen om ons te supporteren en de muziek te draaien in de avonduren om zo samen met de mensen uit Duitsland, USA, Spanje, Italië en de Belgen te kunnen dansen en zingen.Komende zaterdag gaan we ons inzetten voor 2 pakwerker examen en in November gaan we alweer onze 13e wedstrijd van dit jaar doen. En dan op naar 2023.

* 25-09 Hebben we laten zien wat wij met de honden doen bij mondioring en hadden de schietsalon, eendjes vissen en de kop van jut nog eens opgezet en de indiaan tipi voor de wedstrijd van 2023 te promoten.